Igor Štimac uselio u stan sina Luke


KADA su Igor i Suzana Štimac potvrdili kuloarske tračeve o svojem razvodu, nikoga nisu iznenadili. Priča o kojoj se šuškalo mjesecima potvrdu je dobila preko jednog tjednika, a Suzana i Igor, saznaje Story, odvojeno žive već mjesecima. Točnije, od  proljeća kada se Igor Štimac uselio u stan svojeg osamnaestogodišnjeg sina Luke, s kojim privremeno živi.


Štimac će, navodno, pričekati jesen, kada se Luka seli u Švicarsku te će tada u Splitu za sebe potražiti i kupiti stan. Igor i Suzana Štimac vjenčali su se prije devetnaest godina, Igor je tada bio još mladi perspektivni nogometaš, a Suzana se netom okitila titulom Miss Jugoslavije i ostala zapamćena kao posljednja Missica bivše države. Neko vrijeme živjeli su u inozemstvu, a u Hrvatsku su se vratili potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća te otada žive u Splitu.

"Ne komentiram svoj privatni život nikad, neću ni sada"

"Svih ovih godina nisam komentirao svoj privatni život pa ne vidim razloga zašto da to radim i sada. Istina je da smo Suzana i ja u procesu rastave, no ostali smo u dobrim odnosima. Između mene i nje je troje djece i uvijek će postojati jedna posebna veza. Napravit ćemo sve da naša djeca ne osjete razvod i da za nas ovo prođe bezbolno", kratko je razvod komentirao Štimac, a njegova uskoro bivša supruga također nije bila previše rječita.



"Uopće me ne interesira s kim je on na Hvaru, niti bih komentirala njegov privatni život. Potvrdit ću da Igor i ja živimo odvojeno i da smo trenutno u procesu rastave, no isto tako ću naglasiti da smo ostali u korektnim odnosima jer imamo troje djece koje oboje jako volimo i za koje ćemo se i dalje oboje brinuti", rekla je Suzana.

Showbiz skandal koji je teško nadmašiti

Štimac se 1999. godine našao u estradnom skandalu desetljeća kada je to ljeto u svojoj tadašnjoj poznatoj bračkoj diskoteci Faces njegova ljubavnica Alka Vuica izazvala skandal tada još rijetko viđen u Hrvata. Prišla je Štimcu koji je za stolom sjedio sa suprugom i iznervirana što ne obraća pažnju na nju polila ga šampanjcem. Medijska bruka je pukla nakon što su Alku Štimčevi zaštitari izbacili iz Facesa, a ona je cijelu priču servirala novinarima.

Pročitajte više