Ima pet milijuna eura, a jede hranu za mačke kako bi uštedjela

Screenshot: YouTube

BOGATSTVO je nešto o čemu mnogi sanjaju i vjerojatno imaju razrađene ideje o tome na što bi i kako trošili novac, no nisu svi bogataši rasipni, a neki čak i nastavljaju raditi nakon osvojenog jackpota.

Jedno je sigurno, nitko ne očekuje da multimilijunaši žive oskudnim životom, a to je točno ono što radi Aimee Elizabeth, poznata i kao "najškrtija bogatašica na svijetu".

Škrta multimilijunašica

Njezino bogatstvo procijenjeno je na 5.3 milijuna dolara, odnosno pet milijuna eura, no 52-godišnja poduzetnica iz Las Vegasa odlučila se za prilično bizaran životni stil. Aimee se pojavila u TLC-ovoj emisiji Najškrtije škrtice, u kojoj je jedna njezina prijateljica objasnila kako multimilijunašica ima prilično čudne prehrambene navike.

"Jednom sam došla kod nje i ponudila me sendvičem od tune. Okus mi je bio čudan pa sam je upitala što je točno u njemu", ispričala je. "Zatim sam pogledala na radnu ploču i ugledala prazne konzerve mačje hrane. Pomislila sam: 'O ne, nije valjda to učinila?' No, nažalost, odgovor je bio potvrdan."

Bogatašica jede hranu za mačke

Zbog toga što je hrana za mačke od tunjevine jeftinija od konzerve tune namijenjene ljudima, bogatašica redovno jede hranu namijenjenu životinjama. "Uštedjela sam 30 centi", objavila je ponosno u videu pokazujući konzervu tune dok je njezin bivši suprug jeo sendvič od tune.

Bizaran način života

Osim što jede hranu za mačke, milijunašica pazi koliko dugo se tušira te odbija baciti korištene spužve sve dok se doslovno ne raspadnu. Iako joj je njezin bivši suprug unajmio čistačicu, Aimee odbija njezine usluge, zbog čega joj on pomaže u čišćenju.

Pročitajte više