"Imala sam 120 kila": Evo kako je Martina Vrbos izgledala na početku karijere

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Boris Scitar/Slavko Midzor/Davor Puklavec/PIXSELL

RIJEČKA pjevačica Martina Vrbos danas slavi 40. rođendan, a tim povodom prisjetili smo se kako je izgledala na samom početku karijere. Vrbos je bila članica riječke grupe Putokazi, a prvi album Sve moje boje objavila je 2009. Surađivala je i s glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a 2010. natjecala se na Dori s pjesmom Ti i ja. 

Martina je na početku karijere imala kovrčavu smeđu kosu, no često je mijenjala svoj imidž. Pjevačica je tijekom gostovanja u srpskoj emisiji Ami G show priznala kako se borila s kilogramima te otkrila kako je u jednom trenutku imala 120 kilograma, a otada je izgubila više od 50 kilograma. 

"Cijela ta borba me je promijenila" 

"Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna", izjavila je. 

Izazvala pažnju svojim izjavama 

Pjevačica se prije 10 godina zbog ljubavi preselila u Beograd te dobila srpsko državljanstvo i nastavila graditi svoju karijeru. Natjecala se na ovogodišnjem srpskom izboru za Eurosong, no nije prošla u finale, a izazvala je pažnju svojim komentarima uoči natjecanja.  

U jednoj je emisiji podigla tri prsta u zrak i izjavila: "Odsad me možete zvati Martina Srbos". Uoči nastupa izjavila je kako se nada da će predstavljati "svoju Srbiju", a nedavno je ispričala kako se nosi s komentarima hejtera zato što se udala za Srbina i preselila u Beograd. 

Pročitajte više