Imamo novog blogera - od danas misli s vama dijeli Jacques Houdek!

Nakon Luke, Lane, Ivane i grupe Connect nastavljamo s pokretanjem blogova mladih glazbenih snaga hrvatske estrade. Jacques Houdek svima je dobro poznato ime, na sceni je već sedam godina, ima tri albuma iza sebe i vlasnik je Porina, pa će materijala za pisanje itekako biti. 

Prozivali su ga zbog raznih izjava, u modu je vratio viceve o debljini, a slovi za jednog od najboljih muških vokala na našim prostorima, pa ne sumnjamo da ćete na njegovom službenom blogu naići na zanimljive stavove, a prvi ćete znati sve o estradnim aktualnostima, naravno, iz Jacquesovog kuta.

Blog sadrži i brojne multimedijske dodatke (spotove, galeriju), a već sad možemo najaviti kako će upravo Jacques biti naš kolumnist showa "Zvijezde pjevaju". Njegovi komentari iz back stagea sigurno će nam približiti atmosferu u novoj emisiji HTV-a, u kojoj se natječe s novinarkom Lamijom Alečković.

Dakle, želite li znati sve o ovom zaista osebujnom pjevaču, ili imate komentar vezan uz njegovu "estradnu pojavu", neka vaša IN destinacija odsad bude - jacques.bloger.hr!

D.K.

Pročitajte više