Incident na koncertu Aleksandre Prijović. Žena uletjela na binu, zaštitari je maknuli

Foto: Igor Pavlović

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ održala je prvi koncert u Areni Zagreb, no njega je obilježio jedan incident. Obožavateljica se popela na pozornicu, no zaštitari su brzo reagirali i maknuli je. 

Aleksandra je shvatila što se događa. Kada je završila s pjesmom, pitala je zaštitare gdje je djevojka, no ona se već udaljila od pozornice. "Nema veze, mogla si doći na binu", rekla je pjevačica na mikrofon. 

Aleksandra na koncertu: Hvala vam od srca

Ovaj je koncert pjevačica otvorila pjesmom Za nas kasno je, nakon čega se obratila publici.

"Dobra večer, Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar - pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kad izađem pred publiku, ali imajući u vidu što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci, shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala.

Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve", rekla je Aleksandra. 

 

Aleksandra će u Zagrebu pjevati i 2., 3., 4. i 6. prosinca ove godine. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dva tjedna je službeno rasprodan i peti koncert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.