Index doznaje: Tony Cetinski u svibnju nastupa u Areni Zagreb

DVIJE godine nakon što je u Domu sportova održao veliki koncert, Tony Cetinski napokon se vraća u Zagreb. Prema saznanjima Indexa, u pripremi je megakoncert 23. svibnja u Areni Zagreb.

"Da, imate točnu informaciju. Furia Tour stiže u zagrebačku Arenu 23. svibnja", potvrdila nam je njegova PR menadžerica Snježana Jerković. Tonyjevu izjavu nismo mogli dobiti jer trenutno nije u Hrvatskoj. "Tony trenutno radi na albumu klasične glazbe. U Barceloni je i to je sve što vam zasad mogu reći. Bit ćete na vrijeme informirani", rekla nam je Jerković.

Koncerta turneja Furia Tour započela je prošlog ljeta u pulskoj Areni, u sklopu promocije albuma "Ako to se zove ljubav", a svoj poseban uspjeh zabilježila je u prosincu u ljubljanskoj dvorani Trivoli. Grandioznom produkcijom u Areni Zagreb namjerava zapečatiti status jedne od najvećih pop zvijezda na našim prostorima, a projekt prati tehnologija koja u Hrvatskoj dosad nije korištena. Bit će zanimljivih setova, plesnih koreografija i gostiju, no zasad se sve drži u strogoj tajnosti. Tony je trenutno i član žirija u reality showu "Hrvatska traži zvijezdu" koji ga neće omesti u pripremi nastupa u zagrebačkoj Areni.

Enio Dellavia
Foto: NiC

Pročitajte više