Index Foto Galerija: Najljepša Hrvatica Christina Zwicker

Foto: Dora Barker za Index

ONA ima samo 19 godina, bavi se gimnastikom, velika je nada hrvatskog sporta i nosi titulu Indexove najljepše Hrvatice.

Christina Zwicker djevojka je čije biste ime itekako trebali zapamtiti. Ova predivna, izuzetno simpatična djevojka na prvu nas je oduševila svojom skromnošću i jednostavnošću. Gimnastikom se bavi od svoje četvrte godine te uspješno balansira fakultet i treninge.

"Moj klasični dan izgleda tako da ujutro idem na fakultet, a nakon toga na trening. Trening traje oko četiri sata, a kad imam manje fakultetskih obaveza onda odradim i dva treninga dnevno", priča nam Christina koja se bavi višebojem te vježbama na gimnastičkoj gredi i ručama.

Najveći uspjeh joj je zlato u natjecanju na gredi na Svjetskom kupu 2020. godine. "Kako bi bili uspješni u bilo čemu, mislim da je najvažnija ljubav prema tome što radite. Tu je puno odricanja i propuštanja, ali ako voliš to što radiš, to ti je i zabava i ispunjava te", poručuje ova mlada sportašica.

Pobjeda u Indexovom izboru ju je jako razveselila. "Nisam očekivala pobjedu, ali iznimno mi je bilo drago kad je do toga došlo. Prijatelji su me počeli zvati i čestitati mi sa svih strana. Svi su bili sretni i ponosni na mene", otkriva.

Za čitatelje Indexa ima kratku poruku: "Uživajte u malim stvarima u životu i živite život punim plućima."

Pročitajte više