INDEX TOP 20 Mama, napokon su uspjeli: High5 na vrhu liste

Foto: Index

INDEX Top 20 ušao je u četvrti tjedan, a na vam je da ponovno izaberete pobjednike i izbacite pet pjesama koje vam se najmanje sviđaju.

TOP 5

Najviše glasove skupio je prošlotjedni novitet, pjesma "Mama uspio sam" zagrebačke hip-hop grupe High5. Radi se o peteročlanom sastavu (Hladni, Rade Ulica, Riđi Riđ, Snajper i Žugi) koji je privukao pažnju domaće publike svojim EP-jem "Triestri" da bi u posljednjih godinu dana postali jedan od najtraženijih domaćih bendova.

Drugo je mjesto pripalo još jednom reperu, a radi se o Generalu Woou koji je na našoj listi od samog početka, a od prošlotjednog desetog dogurao je do drugog mjesta.

Slijede ih Markiz i Remi, zatim još jedan prošlotjedni novitet, Krešo i Kisele kiše s pjesmom "Veseli stroj", a na petom mjestu je Elemental i njihova "Tijelo pamti" čiji uspon pratimo već četvrti tjedan.

ISPALI

Što se ispalih tiče, ovog se tjedna opraštamo od čak dva prošlotjedna noviteta, Marko Tolja i Headoneast očito nisu privukli preveliku pažnju, a pridružili su im se i Radio Aktiv, Lika Kolorado i Šank?! koji je listu napustio nakon četiri tjedna muvanja oko vrha, što ujedno označava i najveći pad tjedna.

NOVITETI

No, ispali su otvorili mjesto za pet noviteta.

Zoni iz Dječaka izbacio je još jednu solo pjesmu "Ništa osim tijela" koja je oduševila njihove fanove pa je brzinski pronašla mjesto među novitetima. Tu je i Geby s jazzy singlom "Zaboravi na sve", ali i Zadrani Scarlet Notes s "Kao prije". U daleko lakšem ritmu je i izvrsna Sara Renar s "Tišinom", a novi singl ima i Nina Kraljić koju ne treba posebno predstavljati.

 

Pročitajte više