Index.hr vas nagrađuje s ulaznicama za DJ Moulinexa

NJEMAČKI DJ Moulinex oduševio je Riječane na prvom Promo tour partyju kojim se predstavlja Atlantis Summer Challenge - tradicionalno skejt natjecanje koje privlači veliki broj skejtera iz Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Večeras će DJ Moulinex zagrijati Zagreb, odnosno klub Sirup, a sutra vas očekuje u splitskoj Jungli.

U klubu Sirup večeras u sklopu Atlantis Summer Challenge Promo toura uz DJ Moulinexa nastupaju i Iva Starkova te Marmat. Cijena ulaznice je 30 kuna do ponoći, a 50 nakon. U petak, 5. lipnja, Atlantis Summer Challenge Promo tour stiže u Split gdje će uz DJ Moulinexa klubom Jungla žariti i paliti Symbol One. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Nagradna igra

Index vas vodi na Atlantis Summer Challenge Promo Tour i nastupe DJ Moulinexa koji će se održati 4. lipnja u Zagrebu i 5. lipnja u Splitu. Sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Atlantis Summer Challenge Promo Tour - Zagreb" ili "Atlantis Summer Challenge Promo Tour - Split" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Dijelimo pet puta po dvije ulaznice za svaki od partyja! Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

Sponzorirani članak

Pročitajte više