Indijski guru napunio Boćarski dom u Zagrebu, došla i Severina

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

U ZAGREBAČKOM Boćarskom domu održano je predavanje pod nazivom Šesto čulo - večer mudrosti i meditacije Gurudeva Sri Sri Ravi Shankara. U Boćarskom domu okupila se hrpa ljudi, a među njima je bila i pjevačica Severina. U društvu prijateljica pratila je predavanje. 

Shankar je došao u Zagreb u sklopu svoje europske turneje.

"Iskusi snagu Gurudevovih učenja, vođenih meditacija i radosnog satsanga te otkrij put ka unutarnjem miru, samospoznaji i osobnom rastu. Ovo je rijedak trenutak da učiš izravno od duhovnog učitelja i uroniš u nezaboravno iskustvo u Zagrebu", pisalo je ranije u najavi njegova predavanja.

Tko je Ravi Shankar?

67-godišnji Ravi Shankar je indijski yoga guru i duhovni vođa. Osnivač je Art of Living zaklade koja danas broji preko 10.000 centara u 184 zemlje svijeta. Organizacija, navodi se, nudi programe za oslobađanje od stresa, poput Radionice disanja i meditacije ili Tečaja tišine. 

Ravi je već pet puta bio u Hrvatskoj. Između ostalih posjeta, 2004. godine se susreo s tadašnjim predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem i tadašnjom potpredsjednicom sabora Vesnom Pusić. Ponovno je došao 2013. kad se susreo s tadašnjim predsjednikom Ivom Josipovićem, a predavanja je držao u dva grada, Splitu i Zagrebu.

Pročitajte više