Indira i Narcis Mujkić se sporazumno razvode

PJEVAČICA Colonije Indira Vladić Mujkić i Narcis Mujkić izvijestili su putem svog opunomoćenika Edvina Jurine medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode.

"Indira i Narcis su suglasni da po objavi ovog priopćenja ne komentiraju svoj sporazumni raskid braka, sve relevantne posljedice i daljnji nastavak svog osobnog života čime je svaka daljnja medijska i  javna rasprava za njih po ovom obiteljskom pitanju okončana. Ostaju u prijateljskom odnosu nastavljajući odvojeno kako svoj osobni život, tako i poslovni put", navodi se u priopćenju.

Jučer je objavljeno kako je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao je u veliku krizu. Indiru se u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. On navodno stanuje u zgradi u kojoj Indira i Narcis imaju teretanu.

I dok Indira ne odgovara na telefonske pozive, 35-godišnji Narcis Mujkić,kojeg se u posljednje vrijeme povezuje sa stanovitom 21-godišnjom Stellom iz Bosne, za Extru je o bračnom krahu kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Pročitajte više