Indira i Neda Ukraden se natjecale koja će za humanitarni koncert odjenuti kraću haljinicu

JUČER je u sklopu humanitarne akcije "Svi za Vukovar", kojom je skupljeno više od 440.000 kuna, u tom gradu održan i veliki koncert nakon kojeg su stolnotenisačica Sandra Paović i gradonačelnik Željko Sabo upalili blagdanske lampice kojima je uoči blagdana okićen drvored na Priljevu, između Vukovara i četvrti Borovo naselje. Projekt je nazvan "Božićna priča - najljepša božićna ulica".

Akcijom "Svi za Vukovar" skupljala su se sredstva za ponovnu izgradnju plivališta koje je Vukovar imao od 1960. godine, ali je uništeno u razaranjima ratne 1991. godine. Građani iz cijele Hrvatske uputili su više od 88.000 poziva na broj 060-9008, a svakim pozivom je donirano po pet kuna.

Među izvođačima koji su nastupali na koncertu našli su se i Slavonia band, Slavonske lole, Tamburaši za dušu, Šima Jovanovac i Kristali, Željko Bebek i tamburaški sastav Lira, Najbolji hrvatski tamburaši, Sinovi ravnice te Hanka Paldum. Indira i plesačice iz Colonije ponovno su mamile uzdahe u kratkim haljinicama, a s njima se u dužini minice natjecala i Neda Ukraden koja se ne da godinama i što je starija to više otkriva.

Pročitajte više