Indira Vladić: Nisam proslavila godišnjicu veze, nažalost soliram, ali doći će ljubav



NA otvorenju Plaze, našla se i Indira Vladić, koja je stigla sa svojim prijateljem Markom Grubnićem. Vladić nam je otkrila da je prava šopingholičarka. "Spontana sam, i po meni je najbolji šoping onaj koji je rađen neplanski. Primjerice, idem u šetnju sa svojom sestrom, koja će uskoro postati majka, pa onda odem s njom negdje, tada uvijek kod mene završe dvije, tri nove stvari. Srećom imam dvije sestre pa onda odjeća završi kod njih u ormaru i to me jako veseli. Za Uskrs idem u svoju Županju, nisam bila jako dugo i jako me veseli da vidim roditelje, sestre, nećake. Okupit ćemo se oko trpeze, prepričavati zgode i nezgode uz šunku, mladi luk, rotkvice, nema kraja veselju. Jedva čekam i tuckanje jajima jer sam u tome pravi pobjednik. Moram im i ove godine dokazati da sam najbolja", otkrila nam je Indira.

"Soliram, ali ljubav će doći kad tad"

Osvrnula se i na medijske napise prema kojima je proslavila već godinu dana veze sa svojim navodnim dečkom. "Stvar je u tome što neke stvari na kraju moram demantirati. Neki novinari te nazovu, pitaju nešto i ako ne želiš komentirati onda skroje sami svoju priču. Kao javna osoba to nekako i podnosim, ali akteri cijele priče nisu javne osobe i naravno da im nije ugodno čitati takve stvari o sebi. Moram priznati da nisam proslavila nikakvu godišnjicu veze, čak sam se malo i nasmijala, ali i zabrinula jer ne znam gdje je kraj tim pričama. Nažalost, soliram, ali doći će ljubav kad tad", zaključila je simpatična Indira.

Marko Grubnić: Kupio sam novi stan kako bi imao više mjesta za garderobu

S njom je bio i Marko Grubnić, koji nam je rekao da je opsjednut šopingom. "Meni je šoping opsesija. To prelazi granice normalnog, prelazi u granicu kad to više nije dobro. Srećom, ne koristim kartice pa se ne dovodim u minuse zbog šopinga, ali užasno volim kupovati, svaki dan kupujem. Neke svoje frustracije i želje izliječim na svojim klijenticama. Moji ormari su krcati. Iskreno, kupio sam novi stan najviše zbog toga kako bih imao još više mjesta za svoju garderobu. Znate onda dokud to ide. Uskrs ću provesti s obitelji, roditelji će doći kod mene u stan", izjavio je Marko koji voli tradiciju i blagdane. Osim toga, radi i liniju haljina, a upravo njegovi uradci uskoro će se naći u novootvorenom dućanu Ive Šarić. Marko se nada da će zadovoljiti potrebe svojih klijentica, a otkrio nam je i da će njegove haljine biti dostupne po pristupačnim cijenama.

Pročitajte više