Indirina haljina u TLZP-u otkrila tetovažu koja je podsjeća na prošlost

Foto: Instagram

INDIRA LEVAK u showu Tvoje lice zvuči poznato pojavila se u zelenoj haljini koja je mnogo toga otkrivala, no najviše je pozornosti privlačilo ono što je otkriveno na njenim rukama.

Naime, visoko rezana haljina imala je i neobične rukave koji su otkrili tetovažu koju je Indira davno posvetila svom bivšem bendu Coloniji. 

"Vrijeme je za TLZP-igru glasovima, pokretom i kostimima. Meni je ovo moje najdraže izdanje do sada, a što vi mislite?" napisala je ona na Instagramu uz fotografije iz studija.

"Super je, podsjeća na tvoje vrijeme u Coloniji s albumom Do kraja", napisao je jedan pratitelj u komentarima.

Indira je Coloniju napustila 2017. godine, a otad je na mjestu pjevačice benda mlada Ivana Lovrić. 

"Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira", napisala je prilikom odlaska Indira.

Pročitajte više