Influencerica iz BiH o bolnom iskustvu: Svoju djecu sljedeći dan spustili smo u grob

Foto: Instagram

BUDUĆI roditelji željno i nestrpljivo iščekuju rođenje svog djeteta pa se nadaju da će sve proći u redu. Nažalost, nekima od njih sreća se pretvorila u veliku nesreću i tugu. Upravo su takvu tugu proživjeli influencerica i vizažistica Merjem Nuhić i njezin suprug Ajdin Nuhić, nekadašnji nogometaš iz Sarajeva.

Travničanka Merjem, poznata kao Ters Bosanka koju na Instagramu prati 105 tisuća ljudi, svoju tužnu priču o gubitku prijevremeno rođenih beba podijelila je na Instagramu. Učinila je to godinu dana nakon bolnog iskustva 

"Trebao je to biti običan pregled. Otišla sam kod ginekologinje kako bih uzela bris, a ona je odjednom skočila i rekla: 'Ti se porađaš'. Muž i ja smo trčali do parkinga i za dvije minute bili na Koševu", napisala je influencerica u objavi. 

Merjem tvrdi da su joj nakon toga uzeli mobitel i da nije imala komunikaciju s vanjskim svijetom. Ipak, ono što joj je najteže palo jest što niti njezinog supruga nisu pustili k njoj. Otkrila je da se svako jutro budila u čudu te da nije mogla prihvatiti realnost niti shvatiti zašto je u bolnici. 

"Mazila sam svoje bebice i govorila im: 'Strpite se još malo i idemo kući' u nadi da će se to uskoro dogoditi. Tješila sam sebe i skrivala istinu. Sljedećih mjesec dana nikog nisam vidjela. Dok su svi iz bolnice iznosili djecu i trčali u zagrljaj svojim obiteljima, ja sam izašla praznih ruku i bolnoga srca, a svoju djecu sljedeći dan spustili smo u grob. Taj trenutak zasigurno će biti nešto s čim ću se buditi i ići na spavanje do kraja svog života", otkrila je.

Naglasila je da se prije godinu dana pozdravila sa sobom, odnosno s hrabrom, borbenom i veselom osobom. Navela je da je upoznala neku novu Merjem. Poslije bolnog iskustva tražila je od svojih pratitelja da poštuju njezinu privatnost. Nakon što se fizički oporavila od porođaja, Merjem je morala ustati i stati pred ljude. Tek tada je, kaže, shvatila da se susreće s hrabrošću. 

"Prvi put kada sam vidjela sve te poglede na sebi koje i danas vidim, svaki put bi me prošla jeza. Nikad nisam voljela ulogu žrtve. Trebalo mi je vremena da upoznam novu sebe, da se isplačem, odbolujem, budem ponovo nasmijana. Nisam željela da me gledaju praznu i uništenu. Željela sam se oporaviti. Teško je bilo svako jutro, i danas, ali to je život", napisala je Merjem u emotivnoj Instagram objavi. 

Merjem je dodala i nekoliko fotografija iz bolnice te se nadovezala na fotografiju na kojoj ima osmijeh od uha do uha. Kako je istaknula, puno joj je hrabrosti trebalo za taj osmijeh. Uz vizažisticu je stalno bio njezin suprug Ajdin, koji joj je velika podrška. 

"Ne znam mogu li vam dočarati koliko je samo suza, teških noći, lupanja srca, trebalo za ovaj osmijeh danas", objavila je Merjem.

Pročitajte više