Insajder otkrio zašto je Kate sama objavila vijest o raku, bez Williama pored sebe

Foto: Instagram

Kate Middleton javnosti je otkrila da boluje od raka sama, bez princa Williama pored sebe. Mnogim obožavateljima kraljevske obitelji to je ispalo čudno, jer su računali da će princ biti uz svoju ženu, no kraljevski insajderi otkrili su zašto je Kate šokantne vijesti htjela sama objaviti javnosti.

Htjela je sama pričati o svom zdravlju

"To je poruka od princeze o njezinu zdravlju, a ona je sama htjela osobno prenijeti poruku", rekao je izvor iz palače za People. Insajder kaže da je princeza Kate jasno dala do znanja da ju je suprug "cijelo vrijeme podržavao".

"William je iznimno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo ovaj tjedan, već i nakon operacije u siječnju", kaže izvor. "Sada je više nego ikad usredotočen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova djeca zaštićena od interesa za vijesti koje se dijele."

Kate je u svom govoru nekoliko puta spomenula princa Williama i njihovu djecu. Taj je govor sama napisala i smatrala je da ga sama i ispriča javnosti kad za to dođe vrijeme.

"Njoj i princu trebalo je vremena da se saberu, trebalo joj je vremena da se oporavi od operacije i trebalo je vremena da kaže djeci. To je bila pokretačka snaga", kaže izvor iz palače.

Pročitajte više