Iskrena ispovijest profesorice Maje: "Predavala sam biologiju i redovito se seksala s učenicima"

Ilustracija: Instagram

MAJA ima 45 godina ima dvoje djece, a ovo je njezina priča, ispovijest, grijeh, život...Maja je profesorica iz Tuzle koja se udala vrlo rano te je s 19 godina "pobjegla" od obaveza na fakultetu kako bi se udala, piše Avaz. Njezinim akademski obrazovanim roditeljima to je teško palo.

Nakon udaje, s roditeljima niz godina nije komunicirala, no u braku nije bila sretna. "Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je ‘prvi naišao’. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogriješila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu", rekla je Maja.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni voljela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a kroz dvije godine i drugog, Maja je počela živjeti za svoju djecu te je, priznaje, mnogo propustila.

Kad su njezini sinovi odrasli, poželjela se ponovno osjećati ženom, poželjnom i zadovoljnom. Već pet godina nije za koji, složili su se, nije bilo spasa. "Tad, nakon razvoda, postala sam MILF, iako u početku nisam ni znala što to znači", kroz smijeh govori Maja.

Kao profesorica biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladenačkim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim. "Znam da su to tinejdžeri, djeca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo", tvrdi Maja.

Sve je izmaklo kontroli kad su joj njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli slati poruke i zahtjeve za prijateljstvom na Facebooku. Neki su samo 'lajkali' slike dok su se drugi odvažili i na pozive na piće...

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

"Nemate pojma kako je lijep osjećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali", rekla je Maja s dubokim uzdahom.

Seks s učenicima

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tijekom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi bilo krivo, no njezini apetiti samo su rasli. "Sa svakim sljedećim sastankom htjela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posljedicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF", otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila sretna i tužna. Osjećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štoviše, njezini seksualni apetiti toliko su porasli da je učenike počela zvati u svoj dom. Tad je prvi put imala seks s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Maja danas živi daleko od BiH. No, priznaje da je i dalje nezasitna MILF-ica koja ne razmišlja o posljedicama već u svakom danu sebično uživa - kao da je posljednji.

Pročitajte više