Isplivale privatne fotke Meghan Markle nastale mjesec dana nakon prvog spoja s Harryjem

Foto: Instagram

IAKO JE ona nakon zaruka s princom Harryjem morala izbrisati profile na društvenim mrežama, britanski tabloid Daily Mail sad je iskopao fotografije Meghan Markle koje su nastale tijekom odmora s njenom najboljom prijateljicom Jessicom Mulroney, samo mjesec dana nakon njenog prvog spoja s Harryjem.

Fotke nastale u Italiji na Instagramu je objavila Jessica, a prikazuju dvije žene kako veselo poziraju u bikinijima te ispijaju koktele i zabavljaju se. 

Ljetovanje se odvijalo u kolovozu 2016. godine, što znači da su njih dvije tada već sigurno komentirale princa Harryja jer je samo mjesec dana ranije Meghan bila na prvom spoju s britanskim kraljevićem. Inače, spoj im je namjestila Harryjeva prijateljica iz djetinjstva i PR direktorica modne kuće Ralph Lauren, Violet von Westenholz.

Jessica je navodno i neslužbena organizatorica Meghaninog i Harryjevog vjenčanja. "Jessica je pomogla Meghan oko odijevanja te je upoznala s pravim ljudima", rekao je za Daily Mail dobro upućen izvor.

Naime, Jessica je pripadnica visokog kanadskog društva te se nerijetko može vidjeti u društvu premijera Justina Trudeaua te brojnih drugih visokopozicioniranih ljudi. Njezina obitelj posjeduje popularni kanadski brend Browns Shoes te se njihovo bogatstvo procjenjuje na više od 420 milijuna kuna.

Udana je za kanadskog voditelja Bena Mulroneyja, inače najstarijeg sina bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja. Imaju troje djece koja navodno Meghan Markle zovu teta Meg. 

Upravo su se u Jessicinoj kući skrivali Meghan i Harry nakon što se tek počelo šuškati o njihovoj vezi. 

"Jessica je njena najbolja prijateljica i velik utjecaj na nju. Meghan traži njen savjet oko svega, od haljine preko cvijeća do dekoracija u crkvi, a Jessica je savjetuje čak i oko rasporeda sjedenja", tvrdi dobro upućen izvor.

Vjenčanje Harryja i Meghan održat će se 19. svibnja.

Pročitajte više