Iva Balaban i majmunčić Mučača prošetali špicom

UGODNO ljetno poslijepodne jučer su za šetnju zagrebačkom špicom iskoristili Iva Balaban i njen dvoipolgodišnji sinčić Ivano. Ponosni tata, nogometaš Boško Balaban, ovog im puta nije pravio društvo, a bivša manekenka nakratko je zastala kako bi popričala s prijateljem kojeg je srela tijekom šetnje.

Iako su i Iva i Ivano jučer prošetali u ležernom izdanju, 33-godišnja supruga Boška Balabana nedavno je za Gloriju ispričala kako voli svoje klince gledati u skupim dizajnerskim krpicama: "Želim da se moja djeca, sedmoipolgodišnja Tasha i dvoipolgodišnji Ivano, osjećaju ugodno kad im nešto odjenem i da ne odskaču od okoline. No, gušt mi je i kad ih vidim u nekom malo skupljem komadu odjeće, kao što je Ralph Lauren, koje kupujem i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Sve te stvari, koje dobiju za posebne prigode poput krštenja ili rođendana, pomno čuvam".

Mučača privlačio pažnju

Špicom je jučer prošetala i jedna neobična obitelj. Jedan bračni par u šetnju je osim svoje dvoje djece odlučio povesti i pridruženog člana obitelji, majmunčića. Njihov kućni ljubimac, tamarin po imenu Mučača, star je oko 10 godina. Mučača je umiljat, rado pozira i vozi se uglavnom na svojoj košari koja je pričvršćena za dječja kolica. Često skoči i vlasniku na rame pa odatle promatra što se događa oko njega.

Pročitajte više