Iva Majoli i Stipe Marić te Tomo i Ana-Marija Butina sa djecom prošetali špicom

PROLJETNO sunce na zagrebačku je špicu ponovno izmamilo mnoga poznata lica. U šetnji su, između ostalih, uživali i Dinamov vratar Tomo Butina te njegova supruga Ana-Marija, koji su u kolicima provezli svog osmomjesečnog sinčića Hrvoja. Podsjetimo, mali Hrvoje na svijet je došao sredinom rujna prošle godine i drugo je dijete u obitelji Butina. Bratu se posebno veselila sedmogodišnja Magdalena.

Sunčani dan za uživanje u kavi na špici te šetnju iskoristili su i Iva Majoli te njen suprug Stipe Marić, dok je oko njih veselo skakutala njihova troipolgodišnja kći Mia, koja već neko vrijeme ima status "hrvatske Suri Cruise", zbog skupih stvarčica koje joj roditelji često priušte, poput Louis Vuitton torbice.

Faber susreo prijateljicu, Neven Jurica na "standardnoj" kavi u Gradskoj kavani

Kavu je na špici popio i Ljubo Jurčić. Bivši ravnatelj policije Vladimir Faber je na Cvjetnom trgu susreo poznanicu s kojom se srdačno pozdravio i zagrlio je, stavivši joj ruku na rame. Na rastanku, ona mu je mahnula. Bivši veleposlanik Hrvatske u Washingtonu, Neven Jurica, pio je kavu u Gradskoj kavani. Poduzetnik Srećko Vargek, bivši Severinin zaručnik, bio je sa društvom na piću u Preradovićevoj ulici.

Dvina Meler i Stefany Hohnjec na špici odbrojavaju dane do puta u Papuu Novu Gvineju

Špicom su prošetale i manekenke Dvina Meler te Stefany Hohnjec, koje se uskoro spremaju na jednu zajedničku avanturu - put u Papuu Novu Gvineju. Djevojke su ranije zajedno putovale u Haiti, a Dvina je bila oduševljena time što Stefany ni zbog čega nije kukala - uopće joj nije smetalo što su bile prljave, gladne i znojne.

"Sviđa mi se što može podnijeti takve uvjete i što voli ići na takva, neturistička i slabije posjećena mjesta. Bit će jako zanimljivo jer se planiramo zavući duboko u džunglu među pleme koje je donedavno prakticiralo kanibalizam. S nama će biti i jedan vojnik i lokalni vodič i s u njihovom društvu krećemo po nove priče za unuke", otkrila nam je nedavno Dvina.

Pročitajte više