Iva Majoli objavila prvu fotografiju sa svog vjenčanja, pozirala s novim suprugom

Foto: Instagram

IVA MAJOLI prošlog se tjedna u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. 

Proslavljena tenisačica sada je objavila prvu fotografiju sa svog vjenčanja. Iva i Roberto na fotografiji poziraju nasmijani i pokazuju vjenčano prstenje koje su netom prije izmijenili. 

Iva je kratko u opisu napisala samo datum vjenčanja i dva emotikona srca. U komentarima su joj se javile brojne hrvatske zvijezde, poput Maje Šuput, Sandre Perković, Vlatke Pokos, Nine Badrić i Nives Ivanišević. Pisali su joj čestitke.

Nakon vjenčanja ručak u milanskom hotelu

Iva se udala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia. Na društvenim mrežama osvanule su brojne snimke i fotografije sa svadbenog slavlja. Dan nakon vjenčanja Iva je ugostila obitelj i prijatelje na ručku u jednom milanskom hotelu.

Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Iva je za tu priliku odjenula crvenu haljinu marke Louis Vuitton.

Ivin drugi brak

Da je Majoli u vezi s Calegarijem, doznalo se tek ovog ljeta zahvaljujući fotografijama s njenog rođendana, na kojem je bio i on. Nije poznato koliko dugo su već skupa. 

Ivi je ovo drugi brak. 2012. razvela se od savjetnika za financije i menadžment Stipe Marića nakon šest godina braka. S Marićem Iva ima 16-godišnju kćer Miju.

Pročitajte više