Iva Mia Erak: Muškarac tek nakon 42. počne razmišljati gornjom glavom

 

DA JE uistinu teško pratiti nevjerojatni ritam zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandić, dokazala je njegova glasnogovornica Iva Mia Erak podnijevši, nakon dvije godine rada, otkaz na mjesto šefice odnosa s javnošću. Ugovor joj istječe 18. rujna pa će nakon toga Bandić morati potražiti zamjenu lijepoj glasnogovornici koja je već prihvatila bolje plaćen posao u konzultantskoj tvrtki koji će joj, kako kaže, ostaviti više vremena za druženje s kćeri.

"Na mjestu glasnogovornice nije bitan izgled, on je nešto što dolazi usput, bitno je da se posao obavlja profesionalno. Ja sam majka jednog djeteta, imam 32 godine i ne natječem se na izboru za Miss", izjavljivala je svojevremeno Erak koja se 2005. godine natjecala, i pobijedila, na izboru za najljepšu gospođu. Iako Bandić ne želi puno pričati o odlasku svoje desne ruke, Iva Mia je izjavila kako su jedan od razloga njezinog odlaska i spletke u Poglavarstvu.

"Evo ti dva ogrtača, jedan za tebe, a drugi za glasnogovornicu"

U intervjuu koji je dala za Red Carpet, Erak je na pitanje koga bi, da može, stavila na svoje mjesto, samo kratko odgovorila: "Nikoga". Ispričala je i kako je Bandić reagirao na njezine toples fotografije: "Samo mi je prenio kako mu je jedan kolega rekao: 'Evo ti dva ogrtača, jedan za tebe, a drugi za glasnogovornicu".

Da se teško miri s njezinim odlaskom, Bandić je potvrdio kada ju je nazvao i pustio joj stihove pjesme: "Znam da me ludo voliš, znam da bi mi dušu dala, svađalice moja mala". Ne žali za odlaskom, kaže, čeka je posao na kojemu će njezine zapostavljene kvalitete doći do izražaja, a otkrila je i da ljubi, i to "malo starijeg muškarca". "Muškarac iznad 42. počne razmišljati gornjom glavom", zaključila je Erak.

Pročitajte više