Iva Radić potresena zbog Severine: "Ne vjerujem više u pravdu. Kako?"

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BLISKA prijateljica Severine Kojić, bivša manekenka i vlasnica modnog portala Iva Radić razočarana je zbog odluke sutkinje Tee Golub, koja je donijela privremenu mjeru po kojoj će sin pjevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

"Ne vjerujem više u pravdu. Kako? Mama je samo jedna", napisala je Radić pored snimke na kojoj se u pozadini čuje Severinina pjesma "Rođeno moje".

Severinin odvjetnik Mate Matić rekao je za Index da odluka sutkinje odmah stupa na snagu, odnosno da je žalba neće odgoditi. To znači da bi Severina već danas trebala sina predati ocu, koji ga može odvesti i u Srbiju.

Matić nam je rekao da nema temelja za takvu odluku te da će poduzeti sve pravne mjere kako bi spriječili Popovića da sina odvede u Srbiju.

Popović je za sina dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina tvrdi da je on to napravio bez njezine suglasnosti. Dodala je da je angažirala odvjetnika u Srbiji da ispita tko je i pod kojim okolnostima njezinom sinu, koji je državljanin Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Pročitajte više