Iva Šarić: U Turskoj sam s dečkom, uređujemo stan



LIJEPA manekenka Iva Šarić ispričala je za Index kako provodi ljeto. "Ja sam u sedmom mjesecu bila s prijateljicama tjedan dana u Grčkoj i bilo nam je odlično. Sada sam u Turskoj s dečkom, tražili smo stan, sada smo ga našli pa ga uređujemo", otkrila je djevojka nogometaša Jerka Leke, koji je nedavno potpisao za turski klub Bucaspor. Otkrila je i kako se zasad još neće seliti u Tursku jer ima fakultetske obveze. "Živjet ću neko vrijeme na relaciji Hrvatska - Turska zbog faksa, nisam još gotova pa ne mogu nikamo", rekla nam je simpatična Iva.

"Nisam za lude noćne provode"

Otkrila nam je i kako nije za lude noćne provode, već preferira lagano piće na kraju dana. "Ma ne, nisam za lude noćne provode, meni najbolje odgovara neko lagano piće na kraju dana. Tako je bilo i u Grčkoj, navečer bih s curama sjela i popila piće. Žao mi je što ove godine nisam obišla hrvatsku obalu, ali nisam stigla. Inače se ovdje u Turskoj Jerko i ja družimo sa Stjepanom Tomasom i njegovom suprugom. U ugodnim druženjima provodimo dane", otkrila je Iva.

"Ne gledam tko me gleda, nije mi to bitno"

Iako je jedna od najzgodnijih hrvatskih manekenki, Iva ne zna privlači li na plaži pozornost ostalih kupača. "Iskreno, ne obraćam pozornost na to, uvijek sam na kupanju s dragim. A i kad sam s prijateljicama, ne gledamo tko nas gleda, nije nam to bitno", ustvrdila je Šarić.

"Što se toplesa tiče, možda bih se skinula na nekoj osamljenoj plaži"

Za kraj smo je upitali što misli o toplesu i nudizmu. Sigurni smo da bi mnogi muškarci htjeli vidjeti lijepu Ivu obnaženu, no za to nema šanse. "Tko voli, nek' izvoli, ali ja to ne prakticiram, nisam se nikad skinula niti bih. Što se toplesa tiče, možda bih se skinula na nekoj osamljenoj plaži, ali i u tom slučaju postoji mogućnost da me netko vidi, tako da opet teško", zaključila je Iva.

Pročitajte više