Pogledajte kakav je spektakl Rammstein napravio u Beogradu pred 60.000 ljudi

Screenshot: TikTok

Rammstein treći put gostuje u Beogradu, a u petak i subotu imali su dva od tri zakazana koncerta u parku Ušće. Bilo je žestoko, javlja Telegraf.rs, a publika je uživala u vatrenom spektaklu, punom pirotehnike, uz legendarne hitove.

Za ovaj spektakl vladalo je veliko zanimanje - ogroman broj ljudi stigao je u Srbiju da pogleda nastup kultnog njemačkog benda. Nije im smetalo ni blato koje je nastalo zbog kiše koja je padala u Beogradu. Pogledajte atmosferu:

@kabaliks Концерт рамштайн в Белграде. Был впервые на канцерте, это лучшее живое выступление и шоу что я видел в жизни. #rammstein #Beograd #рамштайн #концерт #београд #serbia #Ср̀бија #srbija #kabaliks ♬ оригинальный звук - Сергей Кабалик

Nova.rs piše da je 60.000 fanova stiglo u glavni grad Srbije zbog Rammsteina. Uživali su u poznatim hitovima poput Du Hast, Sonne i Ich Will. Glazba je bila samo dio priče - vizualni efekti i pirotehnički show ostavili su publiku u potpunom transu. 

@welcometohelllove Is seeing Rammstein two times in 12 months too much? Belgrade, 2024 #rammstein #belgrade #uscepark ♬ original sound - welcometohelllove

Pročitajte više