Iva Šulentić pokazala dečka s kojim čeka bebu

Screenshot: Instagram

PROŠLO je više od tri mjeseca otkako je Iva Šulentić u emisiji Kod nas doma otkrila da je trudna. Sada je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako se priprema za dolazak bebe, a prvi put je pozirala i sa svojim partnerom Brunom Šunjićem.

"Kampanjac u pripremi", napisala je Iva u opisu videa u kojem je snimila kako bira odjeću i potrebne stvari za prinovu, a požalila se da ni sama ne zna čemu sve služi. "Ni mi još za neke stvari ne znamo kako se koriste", poručila joj je jedna pratiteljica, a mnogi su njoj i dečku poželjeli sreću.

Inače, Iva je nedavno na Instagramu objavila emotivnu poruku kojom se oprostila od gledatelja ispred malih ekrana, ali i kolega iz studija, jer odlazi na porodiljni.

"Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba. Hvala što nas pratite i što ste naši. Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma", napisala je.

Pročitajte više