Ivan Čvrljak: Trenutno jedino želim biti nebitan

IVAN ČVRLJAK posljednjih dana izbjegava medije te broji sate do ponovnog odlaska na brod. Otkako je Marijana izašla iz Big Brother kuće, pisalo se svašta. Da ju je izbacio iz stana, da joj neće uzeti polovicu osvojenih novaca, no pokazalo se kako to nije istina. Korektan do kraja, pomorac kaže kako će se s Marijanom oko svega dogovoriti.

 "Dobro sam koliko čovjek može biti u ovakvim okolnostima"

"Trenutno je jedino što želim biti nebitan", izjavio je Ivan Čvrljak za Večernji list. Kaže kako je njegovoj obitelji dosta ove priče te bi volio kad bi ga svi ostavili na miru. Uskoro će se to i dogoditi, jer u petak kreće na brod. Iako se pisalo da je izbacio Marijanu iz kuće, jer je prije njenog dolaska nosio kofere sa stvarima u stan njenih roditelja, Ivan je zapravo nosio Korinine stvari koje su joj potrebne dok je kod svoje majke. Na pitanje kako se osjeća, samo je kratko rekao: "Dobro sam koliko čovjek može biti u ovakvim okolnostima".

O podjeli novca se tek trebaju dogovoriti

O detaljima brakorazvodne parnice nikad nije želio govoriti u javnosti pa je tako i ovaj put. Nagađalo se da neće inzistirati na podjeli novca koje je Marijana osvojila, no suprug bivše BB stanarke je i po tom pitanju neodređen. "O svemu ćemo se tek dogovoriti. Nitko se ničega nije odrekao niti smo se o ičemu već dogovorili", kaže on. Vrijeme prije odlaska na brod proveo je s obitelji kojoj je već dosta silne medijske pažnje.

Pročitajte više