Ivan Kelava: Biti tata mi je najveći gušt, a godišnjice veze nikad ne zaboravljam

IVAN KELAVA je postao zaštitno lice TAG Heuer satova te otvorio prodavaonicu tog brenda u Zagrebu. Usput je na dar dobio jedan sat te ga odmah stavio na ruku. "Osjećam se moćnije. Zahvalan sam im što su me izabrali i što su mi dali ovakav poklon. Inače ne pretjerujem u skupim stvarima, ali ako mi se nešto sviđa i ako si mogu priuštiti, zašto ne", ispričao je Kelava za Index. Dodaje kako ne nosi previše nakita, a pitali smo ga kupuje li ga onda barem često supruzi. "Nadam se da da, na njoj je da kaže je li to često ili ne, ja mislim da je dosta", kaže.



"Nisam nikada zaboravio na godišnjicu veze ili rođendan, to su stvari koje se ne smiju zaboraviti"

Nogometaš je prije nešto više od tri mjeseca postao tata, što ga je jako usrećilo "Odlično se snalazim, to mi je najveći gušt u životu. Pomažem supruzi koliko god mogu i to mi je užitak. Stignem sve, kako ne bih, to mi je prioritet", rekao nam je. Iako se obitelj proširila, i on i supruga više nisu sami, ipak pronalaze vremena jedno za drugo. "Odemo na večeru, popiti piće, bake uskoče, tako da je to najmanji problem". Sigurno se slično provode i kada slave godišnjice veze ili rođendane, koje on nikada ne zaboravlja. "Nisam nikada zaboravio na godišnjicu veze ili rođendan, to su stvari koje se ne smiju zaboraviti".

Kelava o cajkama: "Meni sve paše, gdje god ide ekipa, i ja sam tu"

Kelava živi sportskim životom i ne tulumari puno, no kada uhvati priliku, zabavi se s ostalim nogometašima. "Pazim što radim, jer nogomet je moj život i mi moramo živjeti takvim stilom. Ali ima dana u godini kad se može izaći, kad cijela ekipa ide van, ali to su rijetki dani". Pitali smo ga ide li onda na "cajke", po čemu su neki nogometaši dobro poznati, a on iskreno kaže: "Meni sve paše, gdje god ide ekipa, i ja sam tu".



Maja Šuput: Dečko još nije kleknuo, uopće nismo u tim planovima

Na otvorenju novog dućana okupljene su zabavljali Zlatan Zuhrić Zuhra i Luka Bulić. Ovaj put ipak ne na pozornici, već u publici, našla se Maja Šuput. Otkrila nam je kako ne pati za skupim stvarima: "Patim na kvalitetu, da je lijepo, i po mogućnosti, da to nema svaka cura u gradu, s obzirom na posao kojim se bavim. Pa ako je brendirano, nije problem, ali novce na bezvezne stvari bacati, to smatram glupošću. Za nešto što znam da ću nositi, najbolje privatno i poslovno, to da", rekla nam je pjevačica. Odala nam je i koji joj je tajni recept za opuštanje nakon brojnih gaža: "Masaža. A kad sam doma, dečko i ja pogledamo neki film. No, obično smo u akciji, društveni život, da se vidimo s dragim ljudima kad stignemo, jer puno radimo pa baš nemamo vremena", kaže Maja te dodaje kako dragi još nije kleknuo pred nju. "On i ja uopće nismo u tim planovima, ni za djecu ni za brak".

Program na otvorenju dućana je vodila Mila Horvat, koja kaže da nije tip koji pada na skupe marke. Pitali smo je bi li svojoj boljoj polovici oprostila pokoji propust da se ispriča uz neki skupi dar. "Moram prvo naći bolju polovicu, pa da mi tako nešto poklanja. Ali ja sam vrlo skromna, tako da mi je ovako neke luksuzne stvari lijepo malo gledati. Tu i tamo si nešto priuštim", kaže voditeljica. Osim nje, na otvaranju je bila i Lana Klingor, Ivana Husar, Bizzo iz Bolesne Braće, Kristina Lumbar te brojni drugi.

Pročitajte više