Ivan Todorić pio i družio se BB Hanom i zabranio fotkanje

PITATE se zašto su protagonisti naše priče na fotografijama okrenuti leđima? Odgovor je jednostavan - predstavnike medija sinoć je na otvorenju vodičkog kluba Hacienda dočekao pravi paradoks. Unatoč velikom broju lica iz društvene kronike te iste osobe ovog puta nisu htjele završiti u njoj, pa su, iako je riječ o medijski popraćenom otvorenju kluba cijele večeri se pokušavali sakriti od objektiva. U tome je prednjačio mladi nasljednik Ivan Todorić koji je  najveći dio večeri proveo u društvu izvjesne Hane koja je "javnosti poznata po blic boravku u Big Brother kući i naravno, slikanjem za Dinamov kalendar".  "Molim vas, večeras me nemojte fotografirati", molio nas je Ivan Todorić nakon što je konobara zamolio da "pića dolaze cijele večeri".

Doznali smo gdje zapravo odlazi izdašna Višnjićeva alimentacija - na Mirelin lifestyle

Na otvorenju kluba Hacienda naveliko se trošila alimentacija Gorana Višnjića. Sveprisutna Mirela Rupić nanjušila je medije i svojom nazočnošću uveličala otvorenje Haciende, a u svom poznatom stilu potrudila se i da fotografi dobiju potrebnu dozu drame.  Ponovila je, naime, "grijehe" nedavno održanog Hrvatskog radijskog festivala - iako se pojavila na medijski eksponiranom mjestu od zaštitara Haciende tražila je da izbriše fotografije u svim fotoaparatima koji su se sinoć motali oko nje. Zaštitar se, naravno, slatko nasmijao i oglušio na njezin neutemeljeni zahtjev, a Mirela nam je poručila da nam se "loše piše". Usput rečeno, alkohol iz ruke, u maniri prave savjesne 36-godišnje majke nije ispuštala do kraja večeri.

"Zaštitno lice" ovogodišnje ljetne sezone kluba Hacienda je Aleksandra Grdić koja se na otvorenju družila s kolegicom  Petrom Maroje. Bivša djevojka producenta Romana Majetića (da, to joj je glavna referenca u burnom estradnom svijetu) u posljednje je vrijeme postala neizostavni dio ovakvih društvenih zbivanja a prisutni su u Haciendi lukavo primijetili kako "evente obilazi u jednoj-te-istoj haljini". Čekamo da se Petra zaleti do Milana i obnovi ormar novim trendi krpicama, jer haljina s životinjskim uzorkom uzorkom već je postigla sve - i previše. U ritmu Haciende plesala je i Marija Cvitanović koja nam je priznala kako je razočarana završetkom hrvatske priče na Europskom nogometnom prvenstvu, što je naravno bila i glavna tema večeri.

Klub Hacienda, jedan od najpopularnijih ljetnih klubova na Jadranu, klub je vrhunskih DJ-a i vrhunske zabave, tako da ni ovoga ljeta neće izostati vrhunski glazbeni i klupski program - proteklih je nekoliko godina stekao reputaciju jednog od najboljih klubova na tom dijelu Jadrana u kojem su gostovali mnogi svjetski priznati DJ-i poput Davida Moralesa, Rogera Sancheza, Davida Guette i Boba Sinclaira. Bogati program domaće i strane goste očekuje i ove godine, te ukoliko se nađete na srednjem dijelu Jadrana, nikako nemojte propustiti posjetiti ga.


D.K., V.V.
Foto: Index

Pročitajte više