Ivana Banfić o Silviju Mariću: Nismo u vezi

"Nismo u vezi! Bili smo nekoliko puta u istom društvu, popili kavu i to je to. Silvio je drag, ali mi zaista nije dečko. Od jedne su fotografije napravili priču, to je nevjerojatno, jer ta priča nema veze s istinom", rekla nam je Ivana Banfić nakon što je njena navodna veza s bivšim nogometašem Silvijem Marićem postala tema tjedna.

Podsjetimo, jedan je tjednik objavio fotografiju na kojoj Silvio i Ivana zajedno sjede u klubu Gallery, a priču o vezi dodatno je "potpirio" Silvijev pokušaj skrivanja od fotografa.

Silvio Marić dugo je hodao s brand menadžericom Natašom Jurenović, a razišli su se u listopadu, navodno zbog njegove afere s HTV-ovom voditeljicom Milom Horvat. Uvijek je nevoljko govorio o privatnom životu, pa su mediji njegovo "ne" o vezi s Ivanom Banfić, poučeni iskustvom protumačili kao "da".

Nakon razvoda od menadžera Roberta Magića, Ivanin ljubavni život je stalno u centru interesa javnosti, što nju, otkrila nam je, izluđuje.

"Meni je to prestrašno i stvarno me počinje zabrinjavati. Pa ne mogu više sjesti s nekim i popiti kavu, a da to sutradan ne osvane u novinama kao top-priča o mojoj novoj vezi. Što da radim, da se skrivam po podrumima?", ogorčeno kaže Ivana.

D. K.

Pročitajte više