Ivana Kindl napala Zsa Zsu na Instagramu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jelena Žnidarić, 29-godišnja influencerica i pjevačica iz Pušćina, nešto poznatija kao Zsa Zsa, neki dan se na Instagramu javno obračunavala s opsesivnim pratiteljem.

Stanoviti "Dominik" komentirao je njen manjak nastupa, i to potpuno neopravdano jer pobjednica Masked singera ima priličan broj nastupa s obzirom na to da je u osam godina karijere objavila svega osam pjesama pod autorom Antom Pecotićem. Prepisku je objavila da bi promovirala svoje nastupe u prosincu, a pratitelj joj je kasnije prijetio tužbama zbog javnog prozivanja (Žnidarić ima 51 tisuću pratitelja na Instagramu).

Podrška kolega influencera

Pošto je dobila nešto medijskog interesa, besplatan content rastegnula je na još jednu objavu u kojoj ponavlja već rečeno, a podršku joj je izrazilo nekoliko influencera, između ostalih i Ella Dvornik, Ivan Galenić i Pamela Badžek.

Ivana Kindl je žedna beefa

Ipak, najzanimljiviji je bio komentar njene kolegice Ivane Kindl (45) koja joj je navodno i dugogodišnja prijateljica, što ne čudi s obzirom na to da je Žnidarić glazbeno njena verbatim kopija.

"Primijetih kako preveliku pažnju daješ hejterima, zato ti to rade. Dok s druge strane osobama kojima je zbilja stalo do tebe ne odgovoriš na poruke ili pozive", rekla je dvostruka pobjednica showa Zvijezde pjevaju.

Komentar je kasnije izbrisan pa se može pretpostaviti da joj je Žnidarić konačno odgovorila.

 

Pročitajte više