Ivana Kindl proslavila rođendan svirkom u Saxu

Prvorazrednom svirkom s bendom Soul Club i kolegom Jacquesom Houdekom, u sklopu Soul Night večeri u klubu Sax! Ivana Kindl proslavila je 29. rođendan. Luka Nižetić iznenadio je slavljenicu rođendanskom tortom, a Ivana se cijele večeri nije odvajala od ruže koju je dobila od tajnog obožavatelja. No, Ivana nije htjela uobičajenu proslavu na kojoj slavljenik (samo) sjedi, već je rođendan odlučila uklopiti u redovnu svirku kojom zajedno s Jacquesom oduševljava već sedam godina.

Iako se radi o redovitom nastupu četvrtkom, kolege iz benda su se za ovu priliku potrudile, pa je Ivana na pozornici dočekana ovacijama, uz neizbježni "Happy birthday" kojeg su zapjevale Soul Sisters Jelena i Danijela, dugogodišnji back vokali soul večeri u Saxu.

Tako su posjetitelji mogli uživati u brojnim soul i rnb hitovima, tj. u sjajnim i originalnim izvedbama mladih pjevača, koji svoj talent u cijelosti otkrivaju upravo klupskom svirkom, a ne manje ili više uspješnim autorskim pjesmama. U koncertu koji je trajao nešto više od dva sata uživali su uglavnom Ivanini prijatelji i suradnici, kao i vjerni posjetitelji Saxa četvrtkom. Njihov repertoar obuhvaća različite glazbene stilove - dok Ivana najviše uživa pjevajući Christinu Aguileru, Mariah Carey i Maroon 5, Jacquesu su najdraže pjesme Luthera Vanderossa, Stevieja Wondera i grupe Simply Red.

"Ove si godine želim uobičajeno - puno zdravlja, sreće te pogotovo ljubavi, a ne bih imala ništa protiv napretka na poslovnom planu", rekla nam je slavljenica koja upravo priprema snimanje spota za novi singl "Dva leptira", a najavila nam je i proljetni koncert u klubu Aquarius, za koji, kaže, priprema brojna iznenađenja.

Ivana i Jacques u Saxu će nastupati svakog četvrtka do početka lipnja, pa vas pozivamo da dođete i uživate u najboljoj svirci takve vrste u Zagrebu.

Ostale fotografije iz Saxa pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

D.K.
Foto:G.P.

Pročitajte više