Ivana Kovač uoči očevog koncerta: Tati pripremam iznenađenje!

"UVIJEK ističem kako imam veliku tremu prije nastupa jer se doslovce tresem, ali olakotna okolnost ovoga puta je ta što sam na pozornici uz tatu, pa će mi on biti blizu kao velika podrška", rekla nam je Ivana Kovač koja se priprema za veliki nedjeljni koncertni spektakl. Podsjetimo, legenda hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač će 19. travnja s početkom u 20 sati održati koncert u zagrebačkoj Areni, jedinoj dvorani u Hrvatskoj s trajnom uporabnom dozvolom.

Na ulaznicama za Mišin koncert broj telefona za prikupljanje pomoći Sandri Paović

Što je iznenađenje?

Iako presimpatična Ivana neće s tatom nastupiti u duetu, rekla je kako mu priprema veliko iznenađenje. "Pa ne mogu vam reći što će biti iznenađenje, jer onda ne bi bilo iznenađenje", rekla je Ivana i nastavila: "Dobro ajde, otpjevat ću jednu njegovu pjesmu posebno aranžiranu, i jednu pjesmu od jednog drugog izvođača, ali to stvarno moram držati u tajnosti".

Mada bi se očekivalo kako je Ivana zbog očevog statusa pretenciozna i umišljena djevojka, zapravo je vrlo jednostavna i "opićena" na svoju stranu. Kako je sama rekla, mrzi sport i ne voli se njime baviti. Štoviše, prati samo utakmice Hajduka i eventualno umjetničko klizanje ili skokove u vodu. Najluđa stvar koju je u životu napravila je, kaže, parasailing.

Neostvarena želja - vožnja u MiG-21

"Dolje bruji, gliser tako malen, a nekoliko desetaka metara iznad mir, tišina i savršen pogled", nadodala je Ivana koja nikad ne bi pristala na primjerice bungee jumping, ali joj je zato neostvarena životna želja vožnja s borbenim zrakoplovom MiG-21. "Mislim da je parasailing nešto najluđe što sam dosad napravila, jer bančenje i ludovanje imaju svoj rok trajanja i ja sam svoje obavila, ali nekako me privlače letački sportovi, tako da ako ću ikad skakati padobranom vi ćete biti prvi koje ću nazvati", za kraj nam je rekla Ivana Kovač koju držimo za riječ.

Lana Vukičević
Foto: Davor Pongračić / CROPIX

Pročitajte više