Ivaniševići obilaze otoke u društvu Josipa Šelendića i Maline Grahek



PAKLENIM otocima u ovom trenutku plove Goran i Tanja Ivanišević. U obilazak otoka krenuli su gumenjakom u društvu dvoje djece, dvije prijateljice i bivše manekenke Ive Balaban. Na drugom plovilu kojim su s njima u obilazak krenuli uživali su manekenka Malina Grahek, njezin dečko Josip Šelendić i njihova prijateljica. Svi zajedno krenuli su iz uvale Zdrilce, a Goran je Malini i Josipu pomogao s ukrcavanjem i odvezivanjem broda.

Ivaniševići više ne bježe od paparazza

Hvar je tako još jednom dokazao kako je meka celebrityja za vrijeme godišnjih odmora. Iako su Ivaniševići kupili luksuzni stan u Novom Vinodolskom, shvatili su kako ne mogu biti stalno na istom mjestu, stoga su pozvali društvo i otisnuli se na otoke. Prije Hvara popularni par brčkao se u tribunjskom plićaku otkuda su brodom krenuli za najsunčaniji otok na Jadranu.

Iako je poznato kako Tanja, a pogotovo Goran nisu ljubitelji sedme sile te bježe od kamera i fotoaparata, čini se kako ih je povratak u Hrvatsku i odmaranje na jadranskoj obali dovoljno opustilo da ih paparazzi ne mogu omesti u svakodnevnim morskim aktivnostima.

Pročitajte više