Ivanka neće biti oduševljena kad vidi tko je glasao protiv Trumpa

Foto: Guliver Image/Getty Images

SUPERMODEL Karlie Kloss prima ogromnu podršku demokrata jer je javno otkrila da je glasala za Joea Bidena, a ne za Donalda Trumpa.

Iako inače nije riječ o nekoj posebnoj hrabrosti, u Karlienom slučaju situacija je malo drugačija. Njen muž Joshua Kushner brat je puno poznatijeg Jareda Kusnhera, supruga Ivanke Trump i zeta Donalda Trumnpa.

Dok Ivanka i Jared očito vrlo snažno podržavaju njenog oca u utrci za drugi mandat, Karlie je jasno dala do znanja da Biden ima njen glas. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu vidi se da je svoj listić poslala poštom, a pritom je nosila masku s Bidenovim i imenom Kamale Harris.

Kloss je već ranije komentirala da Trump ne upravlja dobro državom u vrijeme pandemije, naglašavajkući da bi znanost trebala imati prednost pred raznim teorijama.

Kloss se udala u tajnosti u listopadu 2018. godine za Kushnera, s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Strani mediji tada su pisali da vezom, odnosno brakom nije oduševljena njegova konzervativna obitelj, kojoj isprva ni Ivanka nije bila dobar izbor za prvog sina.

Pročitajte više