Ivanka Trump pohvalila se što radi u samoizolaciji, žestoko je napali

Foto: Instagram

SAVJETNICA i kći američkog predsjednika Ivanka Trump (38) je u samoizolaciji nakon susreta s australskim dužnosnikom kojem je potvrđena zaraza koronavirusom. Kako se trudi javnosti redovito izvještavati o svojim poslovnim i privatnim aktivnostima, tako je danas odlučila pokazati kako izgleda njen dan s djecom.

Iako se nadala da će time proširiti svijest o važnosti ostanka doma, na kraju su je samo napali.

Ivanka je pokazala kako s djecom kampira pod šatorom u svojoj dnevnoj sobi, a kritičari su je napali da nije svjesna problema s kojima se Amerikanci suočavaju zbog koronavirusa.

"Ostajete doma s klincima? Možda možete kampirati u dnevnoj sobi. Prebacite plahtu preko metli koje ste povezali ljepljivom trakom. Pripremite meni i zapakirajte sendviče i salatu. Zabavna aktivnost koja će okupiti obitelj oko zajedničkog obroka", napisala je Ivanka pozivajući roditelje da budu kreativni u smišljanju zabave za svoju djecu.

Kako je Bijela kuća zabranila okupljanja veća od deset ljudi, brojne tvrtke su zatvorene, a mnogi neće primati plaću za vrijeme pandemije. Osim toga, njen otac Donald Trump je donio odluku o odvajanju djece od roditelja imigranata na granici pa je mnogima Ivankina objava iznimno licemjerna.

"Dok drugi pokušavaju organizirati dnevni boravak za svoju djecu, platiti račune i kupiti wc papir, ti se igraš mame. Možeš li biti više neosjetljivija?" i "Trebala bi doći u Portoriko. Puno smo se igrali kampiranja otkako su nas pogodili potresi", samo su neki od komentara.

Pročitajte više