Iz Burger Kinga poručili: Naručite iz McDonald'sa

Foto: Instagram/Facebook

"NARUČITE IZ MCDONALD'SA", osvanulo je na službenim profilima i stranicama britanskog Burger Kinga i ostavilo kupce u čudu.

Međutim, poznati lanac restorana ima itekako dobro objašnjenje zašto od svojih kupaca traži da naručuju i od njihovog glavnog konkurenta.

"Nikad nismo mislili da ćemo od vas ovo tražiti. Baš kao što nikad nismo mislili da ćemo vas ohrabrivati da naručujete iz KFC-a, Subwaya, Domino's Pizze, Pizza Huta, Five Guysa, Greggsa, Taco Bella, Papa John'sa, Leona... Ili bilo kojeg drugog neovisnog food outleta kojih je previše da ih sve nabrajamo. Ukratko, iz bilo kojeg (fast) food lanca. Nikad nismo mislili da ćemo ovo tražiti od vas, ali restorani koji zapošljavaju tisuće ljudi u ovom trenutku stvarno trebaju vašu podršku", napisali su iz Burger Kinga.

"Tako da ako želite pomoći, nastavite se tetošiti ukusnim obrocima kroz dostavu, takeaway ili drive-inove. Uvijek je najbolje naručiti Whopper, ali nije ni Big Mac toliko loša stvar", zaključili su u objavi koja je izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija.

Inače, pandemija je teško pogodila britansku ugostiteljsku industriju, a nova ograničenja koja stupaju na snagu mogla bi pogoršati stvari jer su svi restorani zatvoreni, osim za dostavu.

Pročitajte više