Izabel i Mateo Kovačić pomažu djeci s poteškoćama u razvoju

Foto: Instagram

IZABEL i Mateo Kovačić pokazali su da uživajući u svojoj sreći i uspjehu nisu zaboravili na one manje sretne. 

Njih su dvoje osnovali zakladu kroz koju pomažu djeci s poteškoćama u razvoju. 

Izabel je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotku na kojoj njih dvoje poziraju s djecom ispred nogometnog gola, a uz nju je objasnila čime se njihova zaklada točno bavi i kome pomažu. 

"Ponosni smo i sretni što se Senzorno Integracijskom Laboratoriju (SILAB) bliži godini dana djelovanja. U ovih godinu dana program koji se provodi putem senzorne integracije, fizioterapije i radne terapije pomogao je djeci s oštećenjem sluha, poremećajem govora, poremećajem u ponašanju, Downovim sindromom, autizmom, ADHD poremećajem i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. Habilitacijska Udruga za djecu s teškoćama u razvoju, kojem je Zaklada Mateo Kovačić ponosni donator, svakoga dana djelovanja pobjeđuje. Dan za danom stručni tim habilitacijskog centra koji se sastoji od fizioterapeuta i radnih terapeuta s verificiranim međunarodnim tečajevima zajedno s korisnicima pobjeđuje u najtežoj utakmici – borbi za bolje sutra. Svaka čast svima, vaš trud može biti motiv nama ostalima, a Zaklada Mateo Kovačić će vas vjerno pratiti u budućnosti", napisala je ona. 

Fotka je u manje od 24 sata zaradila više od 51 tisuće lajkova, a pratitelji su u komentarima izrazili oduševljenje ovakvim potezom. 

"Bravo Kovačići", "Svaka vam čast", "Bravo, predivni ste i plemeniti, srce veliko ko kuća", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više