Izazovna Beyonce plesala na grobu američkog predsjednika

IAKO je njezin prvi samostalni singl osvojio same vrhove top lista s obje strane Atlantika, Beyonce je nakon niza poslovnih uspjeha ubilježila i jedan ozbiljan gaf.

Naime, dio američke javnosti ostao je šokiran eksplicitnim nastupom Beyonce ispred mauzoleja jednog od američkih velikana - Ulyssesa S. Granta.

Beyonce je sa svojom pratećom ekipom nastupila u sklopu proslave američkog Dana nezavisnosti 4. srpnja u New Yorku, na stepenicama grobnice Ulyssesa S. Granta, 18. predsjednika SAD-a. Grantova grobnica izgrađena je 1897.

Američka povijesna udruga "The Grant Monument Association" poslala je javno pismo brojnim organizacijama uključujući medijsku kuću NBC, koja je emitirala sporni nastup seksi pjevačice.

Kako se kaže u pismu kojeg je potpisao predsjednik udruge Frank Scaturro, pjevačica je "koristila lascivnu koreografiju", a njezina plesna skupina bila je "maltene bez odjeće".

"Na toj lokaciji i u toj prilici, trebale su biti poštovane određene norme, od čega nisu izuzeti izvođači popularne glazbe." - napisao je u pismu Scaturro.

Naravoučenije, bez obzira na to koliko ste seksi, bogati i popularni, nije pametno plesati po grobovima.

Pročitajte više