Izbačeni Kezele: Kristina je najslabija karika

POGLAVICA plemena Petros Mladen Kezele još je jedan natjecatelj koji je s Mljeta otišao bez 700,000 kuna, koji će uskoro pripasti onom najupornijem.

Izbačen je nakon 42 dana natjecanja, a kako javlja T-portal, Vedran i Vazmenko priznali su da se drže početnog dogovora o savezu s Kristinom, što je bilo pogubno za Kezelea.

"Mislio sam da ću osvojiti više imuniteta i tako doći do finala u Survivoru." - izjavio je pomorac koji tvrdi da je preplovio pola svijeta, a kada je ostao bez posla počeo je raditi za policiju.

Žali što se nije bolje dogovorio s natjecateljima, te o tome misli li da je trebao drugačije igrati kaže: "Nisam se dogovarao sa svakim posebno, a možda sam trebao. Na primjer, objasniti svima zašto da izbace Kristinu kao najslabiju kariku. Govorio sam Tei, Juri i Mihajlu da trebamo izbaciti Kristinu, ali lukavi Miha je to zeznuo."

Natjecatelj koji je s Dvinom Meler imao blizak odnos, u razgovoru za 24sata, izjavio je: "Smetalo me što Jura i ja najviše radimo dok gotovani spavaju. Ali to je stvar kućnog odgoja, krivi su njihovi roditelji."

Na Mljetu je ostalo četvero natjecatelja - Kristina, Silvija, Vedran i Vazmenko. Finale se bliži, a najinteresantniji dio nas tek očekuje.

Pročitajte više