Izbori.tk: Nisu ti izbori ni tako loši

DA PREDSTOJEĆI izbori nisu ovdje samo zato da bi zagnjavili običnog čovjeka, dokazala je vrijedna ekipa portala Osijek Online - ujedno i tvorci stranica Izbori.tk koja s pravom nosi naziv "smiješna strana izbora".

Kad na našim stranicama www.izbori.net podrobno pregledate sve stranke, kandidate i liste i odlučite (ili ne odlučite) za koje ćete od navedenih zala glasati na parlamentarnim izborima 23. studenog, svakako posjetite još jednu stranicu posvećenu izborima - .

Kako kaže uredništvo stranice, čiji je glavni projekt odličan gradski portal , Izbori.tk namijenjena je "isključivo odmaranju i razonodi nakon gledanja maratonskih predstavljanja političkih kandidata na HRT-u".

"Njen je jedini cilj u ovo izborno vrijeme ubogom hrvatskom puku izvući osmjeh na lice i suzu radosnicu u oko, a vama pružiti mogućnost da se prepucavate na još jedan novi način." - navodi se u tekstu koji se krija iza linka "Političari, ne ljutite se".

Da ne duljimo, na naći ćete stalno rastuću kolekciju predizbornih materijala "uljepšanih" Photoshopom ili nekim ekvivalentnim programom.

Uredništvo ne štedi nijednu stranku, a možete pogledati i galeriju nedorađenih, ali ne manje smiješnih fotografija koje vrlo dobro dočaravaju predizborno vrijeme u Hrvatskoj.

Prenosimo nekoliko, po našem sudu najuspjelijih radova, ali svakako preporučamo posjet stranicama  kako biste pregledali i ostatak galerija. Tko zna, možda vam pomogne pri odluci 23. studenog.

Pročitajte više