Izmjena pravila: Sutra jedan stanar napušta Big Brother kuću

BIG BROTHER je prevrtljiv baš kao i mjesec veljača, pa je odlučio ponovno zapapriti stanarima, promijeniti svoja pravila te im otkriti da ih je još malo lagao baš kao što to kaže i slogan ove sezone - 'tajne i laži'!

Stanari nemaju pojma što ih sutra očekuje, no sigurno se ne nadaju onome što im je Big Brother odlučio pripremiti. Sutra, za vrijeme trajanja dnevne emisije u 21:20 sati, stanarima će se uživo iz tajne kuće javiti Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima. Antonija će stanarima priopćiti da je Big Brother promijenio pravila te da glasovanje za nominacije putem SMS-a i telefona upravo završava te da će netko od nominiranih odmah napustiti kuću!

A kakve još vijesti Big Brother ima za stanare te tko je dobio najmanje glasova gledatelja za ostanak u showu, ne propustite saznati već sutra u 21:20 sati na RTL-u. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više