Iznenadit će vas čime se danas bavi menadžerica Toše Proeskog

Screenshot: Al Jazeera

NAKON preuranjene i tragične smrti Toše Proeskog, njegova menadžerica Ljiljana Petrović povukla se iz svijeta estrade i počela se baviti uzgojem lavande i smilja, a tek nakon deset godina posjetila je njegov grob. U posljednjih nekoliko mjeseci netko je u njezino ime otvorio Facebook profile, o čemu je ona sad odlučila progovoriti.

"Prije desetak godina rekla sam da se više nikada neću baviti menadžerskim poslom. Izjavila sam ono što sam iskreno i osjećala, a ta se osjećanja nisu promijenila do danas. Toše i ja smo zajedno završili svoje karijere. Prerano, nažalost. Neshvatljiva mi je potreba pojedinca da me predstavi onakvom kakva nisam, da besramno koristi moje ime, da širi laži i neistine. Umorna sam od čitanja izmišljenih i lažnih intervjua, lažnih profila na društvenim mrežama", rekla je Ljiljana Petrović za Azru.

Otkrila je i kako se ne misli vraćati starom poslu. "Nikada nisam razmišljala da se vratim u menadžerske vode, jer bi to bila velika patnja i mučenje za mene. Osjećala bih se kao da sam izdala Tošu. Ja sam bila Tošin menadžer, Tošina Ljilja, tako ste me upoznali i tako će zauvijek i ostati", govori.

Svoj lijek za tugu pronašla je u prirodi. "Moja posvećenost novom poslu donijela je rezultate: oplemenila sam mirisima i bojama prirodu, a ona meni dušu", kaže.

Otkriva i da posljednjih 11 godina pokušava naučiti kako dostojanstveno nositi svoju tugu, te kako biti bolji čovjek nego što je. "Radeći s Tošom svih tih godina, naučila sam se nositi s lošim ljudima, s neistinitim napisima, koji nas nisu štedjeli ni tada, pa me nije iznenadilo ni ono što se desilo poslije njegovog odlaska. Razumijem da je to ogroman gubitak, velika bol, ali ne razumijem da pritom ne poštujete i tuđu bol. Osjećala sam se kao davljenik u moru tuge kog svi guraju da bi sami došli do daha, da bi njima bilo lakše. Ali, patnju i bol koju sam ja doživjela jedino neću usporediti s patnjom njegove obitelji, jer je jedino njihova bol veća od moje."

Pročitajte više