Iznenadit će vas kako danas izgleda život Jesseja iz filma Moj prijatelj Willy

Foto: Imdb/Instagram

DA NE mora uvijek karijera dječjih zvijezda u Hollywoodu krenuti silaznom putanjom kad odrastu dokazuje glumac Jason James Richter, većini poznat kao simpatični dječak Jesse iz filma Moj prijatelj Willy.

Jason je u filmu o neobičnom prijateljstvu kita ubojice i 12-godišnjeg dječaka glumio 1993. godine, a sudeći prema podacima na IMDb-u - i danas je veoma uspješan u Hollywoodu te radi kao glumac i producent. Ove godine započeo je rad na čak sedam projekata.

"Još glumim. Upravo sam završio film High and Outside, u kojem sam glumio ludog bajkera. To je bilo nešto drugačije. Prije toga sam glumio doktora u filmu Inhumane, a trebao bih glumiti i u vesternu", rekao je prije nekoliko godina za magazin OK!.

A ne ide mu loše ni na financijskom polju, Metro piše da je njegova neto vrijednost oko pola milijuna dolara.

Ipak, njegova karijera mogla je završiti potpuno drugačije jer je on 1998. godine, kad je napunio 18 godina, odustao od glume da bi se posvetio glazbi. Međutim, na vrijeme je shvatio da mu gluma ipak bolje leži pa se vratio i ostvario nekoliko zapaženih uloga u serijama i filmovima.

Glumio je u serijama Zločinački umovi, Rugrats, Sabrina, Mala vještica i Kosti.  Trenutno ga možete gledati u filmu Last Rampage. Ipak, i danas je najpoznatiji po ulozi u filmu Moj prijatelj Willy za koju je morao nadmašiti još čak 4000 mladih glumaca koji su se natjecali za tu ulogu.

Pročitajte više