Izvor blizak paru došapnuo tabloidima: Katie Holmes je trudna!

OTKAKO je Katie Holmes viđena kako ulicama New Yorka šeta u širokim trapericama i majici koja ističe njezin zaobljeni trbuščić, glasine o prinovi u obitelji najvećeg čudaka Hollywooda, Toma Cruisea sve su glasnije. Ako ništa, nova trudnoća njegove supruge Katie Holmes mogla bi objasniti Tomovo privremeno zatvaranje Katie u scijentološki centar u pustinji, jer prema izvorima bliskima glumačkom paru, Tom je svoju suprugu ondje poslao kako bi se fizički i psihički pripremila za sljedećih devet mjeseci nakon kojih bi mu Katie trebala roditi (još jednog) nasljednika.

Katie se u potpunosti posvetila majčinstvu i maloj Suri

U međuvremenu, Katie se, između proba za kazališnu predstavu u kojoj nastupa, u potpunosti posvetila majčinstvu, pa je paparazzi sve češće zatiču nehajno odjevenu kako u parku nedaleko od glumačke njujorške rezidencije slobodno vrijeme provodi u igri sa dvogodišnjom Suri. Katie je, nakon što je prije dvije godine rodila kćerkicu Suri, tabloidima ispričala kako ju je "majčinstvo potpuno promijenilo" te kako bi "u dogledno vrijeme htjela imati punu kuću djece". Čini se da je to "dogledno vrijeme" došlo, jer britanski i španjolski tabloidi naveliko pišu o tome kako Katie sa suprugom Tomom Cruiseom očekuje drugo dijete.

Premijera predstave "All My Sons" u kojoj Katie igra prva puta u kazalištu zakazana je za sljedeći mjesec

Ipak, osim briga oko nove trudnoće, Katie se može pohvaliti i skorom premijerom kazališnom predstavom u kojoj nastupa na Broadwayu, "All My Sons". "All My Sons" na Broadwayu će premijerno zaigrati sljedeći mjesec, a američki filmski glumci mogu se pohvaliti novim trendom koji predvode Katie Holmes i Britney Spears, a taj je da se s filma i serija prebacuju na daske koje život znače, jer nastup na Broadwayu, ili primjerice londonskom East Endu, gdje je svojedobno kritike za odličan nastup pokupila i bivša supruga Toma Cruisea, Nicole Kidman, u Hollywoodu je postao stvar prestiža.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više