Jackie Stallone: Ljepša sam od Angeline Jolie

KADA je slavni filmski snagator Stallone odlučio snimiti film o burnom životu svoje majke Jackie, ona je poželjela da je pred kamerama glumi seksi "žderačica muškaraca" Angelina Jolie. Jackie tvrdi da je Angelina idealna za tu ulogu jer "su veoma slične, iako je ona malo zgodnija" od puno mlađe glumice.

Mama Stallone počela je karijeru u cirkusu, jahanjem konja i akrobacijama na trapezu. Neko vrijeme radila je kao frizerka, a završila je i medicinsku školu za dermatologiju. "Proslavila" se svojim knjigama o astrologiji i predviđanjima budućnosti u čemu joj "pomažu" njena dva psa. Tako je pogodila da će Bush postati američki predsjednik i otvorila telefonsku liniju na kojoj naplaćuje svoja gatanja.

Početkom godine ubacili su je u "Big Brother" sa slavnim osobama u kojem se nalazila prva supruga njenog sina Brigitte Nielsen koju je svojevremeno nazivala prostitutkom.

Iz showa su je gledatelji izbacili već nakon četiri dana. Producente je prevarila tvrdnjom da ima samo 71 godinu što bi značilo da je 58-godišnjeg sina rodila u trinaestoj godini. Nagađa se da ima oko 82 godine.

Angelina još nije komentirala poziv da glumi Jackie, ali nakon izjava plastičnom kirurgijom "uljepšane" mamice teško da će pristati na tu ulogu. Možda tek ako joj sina bude glumio Brad Pitt, jer se šuškalo i da je za vrijeme snimanja "Aleksandra" Angelina spavala sa svojim filmskim sinom Colinom Farrellom.

Pročitajte više