Jacques ide na vješala: Nadam se da će naći čvrsto, mornarsko uže!

"PRIJE godinu dana snimio sam studijsku verziju mjuzikla, otpjevao svoju pjesmu. Nije mi još ni rečeno da će se raditi mjuzikl, ali rado ću se odazvati ukoliko misle i na mene. Jedino, ne znam tko će mi napraviti kostim, hoće li naći dovoljno materijala", rekao nam je Jacques Houdek kad smo ga obavijestili da je Zrinko Tutić objavio da će do proljeća postaviti mjuzikl "Majka Božja Bistrička" te da je jednu od uloga dobio i on.

Svaki od pjevača dobit će i svoju alternaciju, a najavljena je zanimljiva glumačko-pjevačka postava. Tony Cetinski bit će čovjek koji doživljava katarzu pred kipom Majke Božje, Maja Blagdan je grešnica koja dijete ostavlja ispred crkvenih vrata, Majku Božju će igrati Danijela Pintarić, a Jacques Houdek utjelovit će Jantola, trgovca kojeg lopovi žele pokrasti i objesiti.

"To je prekrasno! BIt će zabavno. Nisam uopće znao koji mi je lik namijenjen", rekao nam je Jacques kroz smijeh. "Neka samo nabave dobro uže, po mogućnosti čvrsto mornarsko, da to što bolje izvedemo", zaključio je Houdek koji se, šalu na stranu, izuzetno veseli ovog projektu.

E.D.
Foto: Index

Pročitajte više