Jada Pinkett Smith o Tupacu Shakuru: Bio je moja srodna duša

Foto: Profimedia/Press

 Jada Pinkett Smith progovorila je o svom odnosu s preminulim reperom Tupacom Shakurom. 

"Bio je moja srodna duša. Ako postoje prošli životi, definitivno mislim da smo Tupac i ja putovali kroz nekoliko njih zajedno. Znate, u raznim oblicima", rekla je glumica u razgovoru za Rolling Out.

"Nije bilo kemije među nama", dodala je govoreći da nikad nije požalila što njihova veza nije postala ozbiljnija.

Jada i Tupac upoznali su se osamdesetih godina u umjetničkoj školi Baltimore. Bili su prijatelji sve do Tupacove smrti 1996. godine. 

"U školi je izgledao malo smiješno. Nije bio tip s kojim bih se petljala. Ali čim mi je prišao, bio je kao magnet. Jednom kad biste obratili pažnju na njega, nekako bi vas privukao. Slagali smo se od tog trenutka", rekla je glumica ranije jednom prilikom.

Tupac Shakur ubijen je prije 27 godina

Podsjećamo, Shakur je preminuo 1996. godine. Tada je imao 25 godina. Nakon boksačkog meča između Mikea Tysona i Brucea Seldona u MGM Grandu u Las Vegasu nepoznati napadači ispalili su 13 metaka u automobil u kojem su se nalazili tada 25-godišnji Shakur i njegov prijatelj, suradnik i suosnivač izdavačke kuće Death Row Records Marion Suge Knight.  

Odmah nakon tog događaja krenule su brojne teorije oko toga što se dogodilo. Spominjalo se mnogo toga - od običnog mafijaškog obračuna, preko glazbenog sukoba koji se oteo kontroli, pa sve do likvidacije vlade. Naravno, ima i onih koji i danas tvrde da je Tupac još živ i da se radi samo o njegovom bijegu.

Nedavno je uhićen Duane Davis, ujak glavnog osumnjičenog Orlanda Andersona, člana bande Crips, s kojim se Tupac nekoliko mjeseci prije smrti fizički obračunao. Anderson je ubijen godinu i pol dana nakon Tupaca te je zauvijek ostao samo "osumnjičen".

Godinu dana nakon što je Shakur preminuo, Jada se udala za glumca Willa Smitha. 

Pročitajte više