Jadranka Đokić našla novu ljubav

GLUMICA Jadranka Đokić, poznata po ulogama u domaćim serijama "Naša mala klinika" i "Moja tri zida", nakon gotovo dvije godine ponovno je zaljubljena, piše Večernji list. Nova ljubav 28-godišnje Jadranke, koja je nedavno odradila sjajan posao u Metastazama s Renom Bitorajcem, multimedijalni je umjetnik Ivan Marušić Klif (mala slika).

"Daleko od očiju, daleko od srca"

Umjetnici su u vezi, navodno, već neko vrijeme, a šaputanja su potvrdili njihovi susreti na terasi jednog zagrebačkog kafića, gdje su prije nekoliko večeri uživali u društvu prijatelja. Prije Klifa Jadranka je bila s Ivanom Totom s kojim je dugo vremena održavala vezu na daljinu i to na relaciji Zagreb - Virovitica.

Iako se činilo da će ljubav opstati koncem 2007. godine par se razišao. Jadranka i Ivan ostali su prijatelji tužnu ustvrdivši kako se na njihovom slučaju stara poslovica: "Daleko od očiju, daleko od srca" potvrdila. Tot se na koncu vrati bivšoj ljubavi, a Jadranka je ostala sama punih godinu i pol dana. Strpljenje se napokon isplatilo, a dragi je sada pored nje.

S.C.
Foto: Index

Pročitajte više