Javio se srpski pjevač zaražen koronom za kojeg se pisalo da je pobjegao iz bolnice

Foto: Facebook

NAKON što su brojni mediji u regiji objavili vijest da je srpski pjevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, pobjegao iz bolnice u koju je bio smješten zbog zaraze koronavirusom, dotični se fanovima javio na društvenim mrežama. 

U opširnoj objavi objasnio je da nije pobjegao, opisao zašto je otišao iz bolnice te pokazao otpusno pismo. 

"Ovim putem se želim obratiti javnosti, a povodom mog liječenja od opake bolesti Corona, kao i jučerašnjih naslova u novinama o navodnom bijegu iz bolnice. Osjećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego prije dva tjedna kad sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu", započeo je Miki. 

U nastavku je zahvalio osoblju klinike na brizi koju mu je pružilo te je opisao što se dogodilo. 

"Otpušten sam jučer s Infektivne klinike na kućno liječenje uz određenu terapiju. Na moje inzistiranje da svratim do Arene napraviti još neki test preventive radi Dr. Stevanović mi je rekao: 'Što se nas tiče ti si izliječen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gdje sam uredno primljen i uz konzultaciju sa liječnicima shvatio sam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. Tamo su predivni uvjeti i kompletan prihvat lako zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram istaknuti nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku utjecalo. To je prašina iz vojničkih deka i kreveta, a ja sam jako alergičan na prašinu!!! Počeo sam teško disati i nos mi se zatvorio. Opet sam se konzultirao s doktorima i zaključio da daljnji ostanak u Areni može po moje zdravlje biti veoma loš u ovom trenutku jer su mi pluća jako osjetljiva. Uredno sam se svima javio i otišao kući s maskom, vizirom i rukavicama. Samoizolirao sam se", napisao je. 

"Ovo govorim jer sam odgovoran i ozbiljan građanin ove države, i ne mogu da dozvolim da se tako zbijaju šale u vezi ovako ozbiljne bolesti, i ne bih nikada ugrozio nikoga", zaključio je. 

Pročitajte više